Биляна Петрова: Почти цял ден бях с дъщеря си, може след 10 дни да ме върнат в ареста

Общество

 22 Четения

Искам да благодаря на съдия Хинов, че след 8 месеца прегърнах детето си, майка си. Да се върнеш при семейството си за празниците е чудесна новина. Бях забравила какво е топла вода. Това каза Биляна Петрова, която вчера бе пусната под домашен арест с Десислава Иванчева, предава Би Ти Ви.

С дъщеря ми си говорехме, че все едно не сме се разделяли. Почти цял ден бяхме прегърнати с нея. Твърдо не е имало подкуп и не е ставало дума да се вземат пари за лична облага. Имам различни хипотези как се е озовала тази сума в колата, но предпочитам още да не ги коментирам, каза още тя.

„Ако не кажеш определено нещо, си труп“, цитирам една от заплахите към мен. През цялото време даваме гласност на нещата. Страхувам се за заплахите, които са към адвокатите. Имало е разлепени некролози на адв. Савова в столицата. Килията, която видяхте , е след ремонт. За мен няма обяснение защо не се оправят дребни неща като прозорците например. Защо трябва да има това разбиране, че преди да си осъден, трябва да минеш през ада? Бих попитала г-н Ваклин защо говори пред медиите едно, а в съда друго, коментира Биляна Петрова.

Ще прекарам празниците със семейството си. Възможно е след 7-10 дни да ни върнат в ареста. Ще готвя защитата си, завърши Петрова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.