Борисов недоумява как Минчев е отишъл на КСНС „да обезглави цялата държава“ (ВИДЕО)

Политика

 2,276 Четения

Това, което Петков ще надгражда с РС Македония, вече сме го надградили, заяви бившият премиер

„Това, което Петков ще надгражда с РС Македония, вече сме го надградили. Даже вече са в НАТО“. Това обяви на брифинг в централата на партията лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той изчете откъси от договора за приятелство с РС Македония и подчерта, че всичко, за което говори новата власт, вече е заложено като приоритети от години.

Борисов обяви вчерашния КСНС за ненужен, но успешен опит на Радев да прехвърли на „нищонеподозиращият Петков“ отговорността да се занимава със Скопие. Лидерът на ГЕРБ заговори за поети от Радев ангажименти към партньори, за да бъде преизбран, които обаче нямало да бъдат изпълнени.

„Ненужен КСНС – като отговорност, държавност, необходимост. Показаха, че президентството е „горната камара“ на парламента. Показаха, че президентът спуска задачите“, заяви бившият премиер.

„Без да съм почитател на конспирациите, в момента карантината се явява като едно спасително салче на президента, Министерски съвет и депутатите. Приятелят ти е болен от ковид, ти с какъв акъл отиваш на КСНС да обезглавиш цялата държава“, попита Борисов по отношение на заразения шеф на НС Никола Минчев.

Според лидера на ГЕРБ сега всички ще са скрити онлайн.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *