Борисов пред поредния нов завод: Това няма да ми го прости Корнелия

Политика

 60 Четения

„Ето това няма да ми прости Корнелия!“ Това каза премиерът Бойко Борисов след откриването на нова производствена линия на завод за производство на олио в с. Карапелит, докато хората там се трупаха да се снимат с него.

Премиерът бе поздравен и от кмет на БСП в региона.

„Аз съм от БСП, но съм доволен от управлението Ви“, заяви Тошко Петков – кмет на Община Добричка и също се снима с премиера.

„Преди да се появи ГЕРБ на картата, Карапелит беше ликвидиран, а ние правим заводи. Това е индустриализация на страната. Създали сме с колегите идеални условия за работа. Виждате, на ден се откриват завод след завод“, посочи Борисов.

„Трябва да задържим хората в региона. Искам да благодаря на инвеститорите, но и на вас, работниците. Ако не бяхте вие, нямаше да има инвестиции. Вие сте златни“, обърна се премиерът Борисов към служителите в завода.

В компанията се преработват 500 тона дневно слънчоглед, като 80 % от продукцията се изнася за ЕС, Китай и Близкия Изток.

„Не ме интересуват тези госпожи. Пътувам, няма да им вляза в тона. Нея я отстраниха като беше зам.-министър, тя да си каже за какво. Ако министрите се отстраняват за корупция, тя също беше отстранена“, заяви Борисов на въпрос за интервюто на Корнелия Нинова и Елена Йончева от днес.

„Олигарсите дават много пари, ние казахме, че можем да намалим субсидията. Но в никакъв случай не трябва да се оставят партиите в ръцете на червените олигарси. Но като дойдат избори, ще започнат да чукат по вратите, за да искат пари. Законът за субсидиите БСП го направи, не съм го направил аз“, каза още Борисов и даде пример с Германия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.