Боян Чуков: Победата на ПП е сериозен триумф на американската геостратегия на Балканите

Общество

 205 Четения

САЩ ударно внедряват у нас ново поколение колониална администрация

От Фейсбук профила на Боян Чуков

Победата на ПП на парламентарните избори е сериозна победа на американската геостратегия на Балканите и в частност в България. Самата партия ПП е миниатюрно идеологическо (ляв либерализъм) копие на американската Демократическа партия.

Ако се погледнат по-отблизо листите на ПП, ще се види, че става въпрос за ударно внедряване у нас на ново поколение колониална администрация, свързана с англосаксонския свят. Големите губещи на тези избори са БСП и ДБ.

Корнелия Нинова категорично се утвърди като ротен старшина на соц. партията, а Румен Радев като неин ротен командир.

Христо Иванов ще трябва да се примири с ролята на салонен управител на ресторант, в който идва да хапне ръководството на ПП.

Най-много членска маса от ДБ и БСП са гласували в неделя за Румен Радев. Както се казва „нема лево, нема десно“. Същата история като с избирането преди време на кмета на кв. Лозенец в София.

От партия ПП да отидат да целунат ръка на Румен Радев, който ги изкара от нищото и ги изведе лично във висока държавна и партийна орбита като им даде министерски постове.

За последните 30-на години най-добрият и професионален посланик на САЩ в България е Н. Пр. Херо Мустафа. Шапка ѝ свалям!

Българските русофили за пореден път бяха изработени много интелигентно, като се включиха доброволно в американската схема като дейни „полезни идиоти“. Най-трагичното за тях е, че все още не са го разбрали.  

 

1 thought on “Боян Чуков: Победата на ПП е сериозен триумф на американската геостратегия на Балканите

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.