Българската изпълнителка Наташа, която покори много фенове и в Англия

Без категория Варна Любопитно Свят

 154 Четения

Наташа е един от талантите на България, който заслужава нашето внимание! Тя е на 30 години и е родом от град Свищов. Занимава се с музика от много малка и не спира да се развива в тази сфера и до днес. Наташа е пяла в детски хорове, участвала е в много конкурси, като „Хит минус 1“ , Мюзик Айдъл“ и други. От 7 години талантливото момиче живее и се развива в Лондон. Тя е пяла на една сцена, редом до всички известни български звезди на Пайнер мюзик.

Изпълнителката е работила и в едно от най-култовите заведения в Европа „Уникат“, където всяка седмица има специален гост изпълнител от звездите на Пайнер мюзик. Красавицата се изявява и като рекламно лице.

Благодарение на своя талант и чар, Наташа се превръща в позната и обичана изпълнителка, както в България, така и в Англия. Скоро на бял свят ще се появи първият й проект, съвместно с Ники-Ник- бизнесмен от Варна, който може да гледате по Телевизия Планета. И това не е всичко от Наташа! Много скоро ще излезе първото самостоятелно парче на изпълнителката, което бързо ще грабне сърцата ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.