Венсан Касел, бременната Тина Кунаки и една плажна фотосесия

Любопитно

 47 Четения

Покрай Коледа и Нова година е време не само за чудеса, но и за много изненади. Една от тях идва от Венсан Касел и Тина Кунаки. Двамата се превърнаха в една от най-коментираните светски двойки на 2018 г., а самите те ще я запомнят с красивата сватба, която вдигнаха през август във Франция.

И всичко следва логичната си последователност – миналата година булка, а тази – люлка. След като се скриха за няколко месеца от всеобщото внимание, Венсан и Тина стартираха 2019 г. с изненадваща новина – ще стават родители. И то съвсем скоро.

Съпрузите посрещнаха новата година в Бразилия, по бански, на плажа. Даже и без бански, ако съдим по една снимка в профила в Instagram на Тина. На нея тя демонстрира доста бременното си коремче, позирайки в профил и прикривайки тялото си с голяма, сламена шапка.

„Най-щастливата Нова година“ написа Кунаки под кадъра, с който за първи път разкри, че ще става майка. В социалните мрежи попаднахме и на клипче, на което Венсан и Тина отново са на плажа, тя вече е с жълт бански, а той нежно гали и целува бременното й коремче.

Е, много са сладки, не може да им се отрече. А 2019 г. явно ще е още по-хубава за тях и от предишната, защото освен съпрузи, вече ще са и родители. И разликата от 31 години отново няма никакво значение. Поне за тях. Ако за Тина това ще е първо дете, то Касел вече има две от бившата си съпруга Моника Белучи. /lifestyle.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.