Връчват годишните награди „Спортист на Варна 2018“ в четвъртък

Варна

 53 Четения

Община Варна има удоволствието да Ви покани на церемония по връчване на годишни награди „Спортист на Варна 2018“ на 13 декември, четвъртък от 17:00 часа в зала Юнашки салон, съобщава sportvarna.com.

Годишната церемония “Спортист на Варна” е некомерсиална инициатива, която има за цел да стимулира варненските спортисти, отбори, треньори и ръководители за постигнати високи спортни успехи през съответната година.

Класирането на номинираните спортисти и отбори в анкетата се извършва по значимост на техните постижения през съответната година от спортните журналисти в град Варна.

Номинациите се извършват в следните категории:

– Спортист на годината на град Варна /победител с 9 подгласници/- спортните журналисти подреждат номинираните състезатели от 1 до 10 според постигнатите успехи, като посоченият от тях състезател/ка с най-много първи места, става №1 на годината за Варна.

– Отбор на годината /колективни спортове/- спортните журналисти подреждат номинираните отбори от 1 до 3 място, като отборът с най-много първи места става отбор на годината.

– Отбор на годината /индивидуални спортове/- спортните журналисти подреждат номинираните отбори от 1 до 3 място, като отборът с най-много първи места стана отбор на годината.

– Младо дарование – спортните журналисти определят победителя в категорията на база подадени номинации от спортните клубове. Отчита се постижението, възраст на състезателя/състезателката/, ниво на спортния форум.

– Спортист-ветеран – спортните журналисти определят победителя в категорията на база подадени номинации от Асоциацията на ветераните спортисти и деятели.

– Спортист с увреждания – критерият тук е първо нивото на спортния форум и постигнат успех и степен на увреждане. 

Дирекция Спорт, Община Варна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.