Голият кандидат-кмет подари мандата си на Черепа

Политика

Укриващият се в Дубай Васил Божков – Черепа очаквано намери партия, с чиято регистрация да иде на избори. Става въпрос за небезизвестната Българско национално обединение с лидер Георги Георгиев – Готи.

„Въпреки опитите на Прокуратурата и #хунтата да спре ПП „Българско лято“ да се яви на избори, ние ще участваме. ПП БНО е избраният мандатоносител, предоставяйки ни 100% от своите листи. Времето за промяна настъпи“, написа Божков, а уж на живо, а на запис, се включиха Борил Соколов, председател на Българско лято, и Георги Георгиев от БНО.

„От съображения за сигурност видеото ни е на запис. Тук сме заедно с Георги Георгиев от Българско национално обединение. Направиха всичко възможно да ни спрат но не успяха. БНО споделят нашите ценности и изцяло ни дават листите си“, съобщи Соколов.

„Обещахме ви че на следващите избори ще има истинска промяна. Нашите управници не могат да ни я дадат. Затова даваме 100% от листите си в полза на Българско лято. На бюлетината ще пише БНО, но реално е гласувате за Българско лято. Призовавам всички да гласуваме и да променим статуквото“, заяви Георгиев.

Готи е отдавнашна звезда в българската политика. Той се прочу особено много с голата си кандидат-кметска кампания и нееднократно през годините е споделял свои разсъблечени снимки по различни поводи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *