Дядо Коледа в Център за обществена подкрепа „По-добро бъдеще”

Варна

 26 Четения

Коледа е празник на сбъднати желания! Той носи топлината на чувството, че си специален и обичан!

Специални и обичани се почувстваха децата в Център за обществена подкрепа „По-добро бъдеще” към Фондация „Владиславово” на организираното от екипа на центъра коледното тържество. 

С много желание и старание децата помогнаха за украсата на центъра – изработиха гирлянди и рисунки. Децата пожелаха сами да изработят коледните покани за своите родители.

И както е редно за всяко коледно тържество, Дядо Коледа пристигна с голям чувал с подаръци и лакомства! Децата представиха празничната си програма с наученото до момента, включваща музика, песни, весела ръченица и други изненади.

Коледна елха! Грейнали детски личица! Изпълнена с вълнение зала, усмихнати родители, нетърпеливи да се изявят на сцената таланти, вълшебни коледни звуци и магично усещане, че предстои нещо красиво!Такава беше атмосферата минути преди началото на коледното тържество на Центъра.

И тази година като по традиция всички наши талантливи деца показа, че българските традиции, свързани с един от най- светлите празници Коледа са живи. С много ентусиазъм и усмивки децата се подготвяха за своята изява.

И както е редно на празника имаше скъпи гости от Община Варна, „Отдел закрила на детето” към Дирекция „Социално подпомагане” гр. Варна, „Общностен център за деца и семейства – Варна”, Център за обществена подкрепа „Бъдеще за децата на Аспарухово”, родители и приятели.

Обичаи от цялата земя са създали света на дядо Коледа – неостаряващият, вечният, безсмъртният белобрад старец, който раздава подаръци в Коледната нощ и после уморен се прибира в дома си в Лапландия. 

И така ще е докато ни има нас и докато пораснат децата ни, техните деца и техните деца, и така до края на света. Защото легендата за дядо Коледа винаги ще живее в нашия свят, за да прави празника по-добър, по-загадъчен и още по-вълшебен!

Пожелаваме на всички красива и истинска Коледа! Посрещнете празника с много топлина в сърцето, настроение и усмивки!/fvladislavovo.org

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.