Задържане под стража за мъжа, убил младата си съпруга

Крими

 34 Четения

Постоянна мярка „задържане под стража” постанови съдът за 65-годишния Митко Илиев Симеонов, който прободе смъртоносно 40 години по-младата си съпруга.

Мъжът поиска да бъде пуснат под домашен арест. „Бях нападнат и намушкан в ребрата, след което се случи всичко. Не искам да бъда под постоянен арест, а с по-лека мярка, за да се погрижа за малката си дъщеря, да бъде настанена при по-голямата ми“, обясни мъжът пред съдебния състав.

Защитникът на Симеонов-адвокат Станимир Ченалов, го представи като човек без криминални прояви, ползвал се с добро име и също поиска да бъде пуснат под домашен арест.

Мъжът е обвинен за умишлено убийство на 25-годишната си съпруга Юлияна Симеонова. Наказанието, което се предвижда за престъплението, е „лишаване от свобода” от 10 до 20 години.

В късния следобед на 7 януари 65-годишният мъж умъртви жена си в апартамент в кв. „Железник“. Сигнал в полицията подали съседи. Жената била намерена с две прободни рани – в сърцето и в ръката. При огледа на местопроизшествието бяха иззети два ножа.

Юлияна и Митко имат 8-месечна дъщеричка, а грижи за нея са поели социалните служби. /dariknews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.