Звездата в новия клип на Джей Ло е 10-годишната й дъщеря

Любопитно

 48 Четения

Каквато майката, такава и дъщерята. Преди дни Дженифър Лопес разкри клипа на „Limitless“, новата й песен от оригиналната лента на филма „Second Act“. За нейния образ като малко момиче, изненадващо 49-годишната звезда избра да се довери на собствената си дъщеря Ема. Десетгодишното момиче и брат й Макс са от брака на Дженифър с певеца Марк Антъни.

Изборът е естествен и звучи логично, особено когато се видят снимките на момичето. Въпреки невръстната си възраст, момичето се чувства добре пред камерата, пее, танцува и изпълнява ролята като истински професионалист. Облечени еднакво, майка и дъщеря обезсмъртяват своята радост от съвместната работа пред камерата.

Джей Ло е много горда.

Дженифър Лопес, която за първи път прави собствено музикално видео, реши да се обърне към дъщеря си по съвет на семейството си. Разколебана в началото, певицата се съгласи да опита. И въобще не съжалява. „Тя беше невероятна, бях толкова горда,“ каза тя в интервю за Джими Фалън. „Забравих, че реализирам първия си клип, всичко се върти около нея. Когато гледате видеоклипа, това е толкова вълнуващо, което тя прави за жените. Това говори за възможността да бъдеш неограничен, да имаш право на втори шанс. Това е красиво послание и беше страхотно да го споделя с нея”, казва звездата, с радост, че е дала шанс на дъщеря си. Дали малката Ема ще тръгне по стъпките на майка си? Остава да видим. /БГНЕС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.