Издънката на „Господари на ефира“ с ново амплоа

Общество

 29 Четения

Два месеца след като скандала с „бития репортер“ на „Господари на ефира“ разтърси медийното пространство, Димитър Върбанов се завръща с гръм и трясък. За това се похвали той сам в социалната мрежа. По думите на репортера, който беше заснет от охранителни камери да симулира побой срещу себе си, в последните месеци отказал много предложения за работа.

Здравейте, Дълго време мълчах. Отказах участия и интервюта в много предавания, защото не съм човек, който иска да създава интриги. Отказах и много предложения за работа. Но чувството ми за справедливост е по-силно от инстинкта за самосъхранение, затова отново съм готов за битки.

Благодаря за ежедневната подкрепа, която получавам от много от вас! Тя ме задължава да продължа. И продължавам от там, докъдето спрях!

Има един склад, от който все пак трябва да се измъкне развалената храна. Той е символ и на много други „складове“, които трябва да се разровят, за да се измъкнат порочните практики, корупцията и всичко развалено, което се мултиплицира в обществото ни.

Затова на 8 декември започвам ново авторско предаване в Интернет – „РЕПОРТЕРЪТ“. Първият брой ще водя от паметника „Асеневци“ във Велико Търново. Ако искате да гледате новото предаване на живо – очаквам ви там!

Начало – 17.00 часа“, написа той. /tribune.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.