Изненада след изненада: Нови 150 машини за гласуване се появиха на летище София

Общество

 17 Четения

Поредна изненада изникна около машините за гласуване. 150 такива устройства се намират в митнически склад на територията на летище София, научи на следобедното си заседание днес Централната избирателна комисия (ЦИК). Информацията идва от Софийска градска прокуратура, съобщава в. „Сега“.

Изборните комисари отново се оказаха в пълно неведение за какво става въпрос. От накъсаната им дискусия се разбра, че устройствата трябва да отидат при фирмата-доставчик „Сиела Норма” – също както 228-те машини, заради които ГЕРБ обяви миналата събота, че се готви измама на изборите.

„Мисля, че е крайно време тези въпроси да бъдат зададени към „Сиела Норма”. Защото някак оставам с усещането че всичко е съсредоточено само върху ЦИК, а очевидно тя не е вносител, нито възложител на закупуването на машините, които в последно време се оказва, че „Сиела Норма” в качеството на не знам каква транспортира и съхранява“, коментира шефът на комисията Камелия Нейкова.

ЦИК ще изпрати ново писмо до ДАНС, че не знае и за тези нови 150 машини.

2 thoughts on “Изненада след изненада: Нови 150 машини за гласуване се появиха на летище София

  1. Какво??Наново машини!!!Тези от Сиела,за какви смятат Българите?Може би за олигофрени?Всичко е ясно,има уговорки,между Радев,специалисти,Фирма Сиела

  2. И новите са навързани като свински черва. В случая се касае за кумовщина! За подробности питайте Кирил Петков, по известен като Канадеца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *