Костадинов от „Възраждане“ до скоро не харесвал ативаксарите – наричал ги „античовеци“

Анализи

 839 Четения

Математикът Петър Велков разкри какво е било мнението на председателя на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов за ваксинирането и антиваксърите. От публикуваната снимка става ясно, че до скоро депутатът ги е наричал „аничовеци“, а в момента самият той прокламира тези за ваксините и зелените сертификати, които за него са дискриминационни. Костадинов дори се закани да щурмува с избирателите си Народното събрание, ако сертификата стане задължителен за влизане в сградата. Той настоява мярката да бъде отменена за всички. Той е категоричен, че децата не бива да се ваксинират.

 

ФейсбукФейсбук

 

От Фейсбук на Петър Велков:

Я да видим какво е било мнението на Костадин Костадинов – Костя за антиваксърите и ваксинирането на децата преди около 2 години.  

1 thought on “Костадинов от „Възраждане“ до скоро не харесвал ативаксарите – наричал ги „античовеци“

  1. Много странно как определят хората като антиваксъри, които не искат да си сложат „ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ“ в тялото си. Антиваксър се нарича човек, който тотално отказва Ваксините, но костадинов казва,че „Ваксинирането“ срещу К-19 трябва да е доброволно, отиваш до аптеката, купуваш си го, след което отиваш при личната да те ваксинира и готово…а не със смарт-часовници, със паричен стимул насила да те карат да се ваксинираш…и да не забравим ограниченията, които ти трябва да търпиш. ТОВА НЕ Е ВАКСИНА, особено след като се има в предвид многобройните странични реакции, дори и смърт, но на телевизиите е забранено да се съобщават тези неща… но действително има много починали от „ваксините“ а и те не пазят…доказано не пазят…щом се разболяват и умират ваксинирани, значи това не е ваксина. Колко пъти чухте еди кой си починал от ГРИП след като е бил ваксиниран срещу грип…това е нечувано нещо…а починал от КОВИД след като е ваксиниран срещу ковид има и то бая.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.