Кралица Елизабет Втора посреща гости в Сандринган за Коледа

Любопитно

 22 Четения

Днес около 30 от най-близките приятели на кралица Елизабет Втора ще пристигнат в Сандрингам за Коледа, съобщава в. „Дейли мейл“. Имението е доста малко за кралските стандарти, като основната къща е описвана като „претъпкана“ – което означава, че за да се чувстват всички гости и членове на кралското семейство удобно, се изисква доста голямо предварително планиране.

През последните години някои от не толкова „важните“ членове на семейството бяха настанени в крилото за прислугата, а други – намериха подслон в къщи на територията на имението в Норфолк. Затова е логично да се предположи, че херцозите на Съсекс и Кеймбридж ще бъдат настанени заедно в Анмър хол – къща с 10 спални, в която двете семейства ще се чувстват удобно. А и така ще се сложи край на слуховете за напрежение между Меган и Кейт. Още повече, че двете семейства прекараха „страхотна“ Коледа там миналата година.

Но… тази година се оказа, че Меган и Хари ще бъдат настанени с останалите гости – „наблъскани като сардини“ в основната къща на имението. Това разбира се ще създаде известни неудобства на бременната херцогиня, коментират запознати. Но от друга страна етикетът изисква вече женените Меган и Хари да са по-близо до кралицата. /БГНЕС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.