Мая Манолова не си търси работа

Политика

 10 Четения

Лидерът на гражданската коалиция „Изправи се. БГ. Ние идваме“ (ИБГНИ) Мая Манолова признава загубата формацията на парламентарните избори, въпреки че смята, че е важно гражданите да ги спечелят и промяната да се случи. Тя поздрави „Продължаваме промяната“ за спечелите избори, като открои, че пред Кирил Петков и Асен Василев стои предизвикателството да направят кабинет.

Хората искат правителство на промяната и резултатите от изборите показват точно това, каза Манолова след съдебното заседание във ВАС за обжалване броенето на контролните разписки от машинното гласуване.

ИБГНИ ще продължат да работят за промяната на разграждането на едноличния модел и изключването на мутрите от властта. ИБГНИ винаги ще стоят зад каузата „Мутрите вън“ и ще настояват за подкрепа на хората и бизнеса.

Манолова подчерта, че не си търси работа, има си адвокатска кантора и никой от ИБГНИ не е ламтял за постове в изпълнителната власт. Това, което тя очаква, е да има правителство на промяната от хора с експертиза. Надеждите на хората е да има промяна и желанието на обществото да бъде изгонена мафията от властта е огромна, каза още Манолова.

На настоящите избори резултатът на ИБГНИ бе 2,6%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *