Мелания Тръмп като млада, срещата й с Доналд Тръмп и какво се промени

Любопитно

 70 Четения

Мелания Тръмп е най-коментираната Първа дама в света. От словенски модел, през съпруга на милионер, днес тя е в доста изгодната позиция да бъде център на внимание, което сякаш винаги е искала. Но неслучайно се казва „внимавай какво си пожелаваш“…

Настоящата Първа дама на САЩ е родена през 1970 г. в малко градче в Словения. Детската й мечта е да бъде модел, което не е особена изненада, защото майка й е дизайнер на детски дрехи.

Още на 16 години започва да се занимава професионално с това. Първо в родината си, след това в Европа, а след години стига и до Страната на неограничените възможности – през 1996 г. През професионалния й път й се налага неведнъж да позира гола, както на онази паметна корица на GQ от януари 2000 г.

Доналд и Мелания се запознават на парти на модната агенция, в която през 1998 г. словенката работи. Седем години по-късно двамата вече са съпруг и съпруга, а след още няколко месеца – и родители на единственото си общо дете.

Тази среща и този брак променят живота на Мелания напълно. Според нейни близки, тя е срещнала Тръмп в най-подходящия момент. Въпреки голямото й желание, кариерата й никак не върви на добре, няма почти никакви пари и единствената възможност пред нея е да се върне отново в Източна Европа, пише Express.
Но съдбата си знае работата и госпожа Кнаус заживява живота на принцеса. Гледайки старите й кадри, стигаме до обобщения извод, че обича да се облича доста предизвикателно, а да позира – истински провокативно.

Днес, като Първа дама, не може да покаже почти никаква плът. Останаха й само прилепналите рокли, на които често залага, за да подчертае формите си. А те определено са си за показване, въпреки че след две години ще стане на 50. Но, какво да правиш, протокол…

А когато бе просто съпруга на бизнесмен и милионер, положението беше съвсем друго – Мелания можеше да си позволява много по-свободно поведение, което все някак й прощавахме, защото не бе от такова значение.

Но сега, когато е Първа дама, критиките към нея валят ежедневно, а предразсъдъците имат много по-голяма сила. И сме сигурни, че никак не й е приятно. Но ако иска да е до съпруга си, трябва да е с него във всичко, нали?! /lifestyle.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.