Младен Маринов след привикването в МВР: Получих призовка по анонимен сигнал

Политика

 6 Четения

„Искам първо да благодаря на моите избиратели в София-област където ГЕРБ е първа политическа сила, както и в Ловеч и да ги окуража да продължават да ни подкрепят“, заяви Младен Маринов, който беше привикан от МВР на Бойко Рашков, за да дава обяснения.

„Получих призовка за снемане на сведения по анонимен сигнал, знаете че съм дисциплиниран човек, 30 години съм бил в полицията и оказах съдействие на полицаите, които ме питаха определени въпроси. Ще изчакам да приключи проверката и се надявам да бъде изнесена на всички, защото аз няма от какво да се притеснявам“, допълни Маринов.

По повод видео, което Рашков разпространи дни преди вота и твърдеше, че Маринов има връзки с босове от подземния свят, бившият вътрешен министър заяви, че това е нещо от 2005 година. Освен това припомни, че именно докато е бил главен секретар Митьо Очите беше арестуван, което само по себе си изключва да е имал каквито и да е взаимоотношения с него.

Адвокатът, който беше с Маринов подчерта, че се касае единствено за полицейска преписка, а не прокурорско нареждане и след като приключи проверката ще бъдат разгласени резултатите от нея.

По думите му всичко това е с политическа цел, тъй като всичко е извадено преди изборния ден, защото резултатите на ГЕРБ в София-област са били високи и останаха такива.  

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *