Насилникът на пенсионерката в Бяла черква опитал да влезе и в други къщи

Крими

 45 Четения

18-годишният младеж, който на 6 декември изнасили и уби 70-годишна жена в търновското градче Бяла черква, опитал да влезе и в други къщи, преди да нахлуе в дома на баба Петра. Това разказаха по Би Ти Ви комшии на убитата. На 25 срещу 26 ноември той влязъл в къщата на друга жена, бил с шапка и маска на лицето, но тя го познала по пръстена на ръката.

Жената успяла да го избута от дома си и се обадила на тел. 112. Друга пък ухапал по бузата. Не можем да спим спокойно, много ни е страх, казаха съседки на убитата жена. Една от тях дори се пренесла да спи у комшиите. По цял ден хората стоели със заключени врати.

Има засилено полицейско присъствие, автопатрул обикаля постоянно района, каза зам. шефът на ОДМВР във Велико Търново Христо Христов. Той обясни, че младежът бил известен на полицията, но нямал криминални регистрации.Взимал наркотици, съвсем наскоро навършил пълнолетие. Преди време се получило оплакване, че притеснявал една от жените в градчето и бил извикан и предупреден. В Бяла черква живеят 1007 души по адресна регистрация, като 120 от тях са самотно живеещи възрастни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.