Национална среща на ГЕРБ определя партийните събития за двата вота

Политика

 25 Четения

На 20 януари 2019 г. ПП ГЕРБ ще проведе Национална предизборна среща, на която ще определи всички събития до края на годината, свързани с провеждането на двата вота, предаде репортер на БГНЕС.

Форумът ще се проведе от 12:00 ч. в зала 3 на НДК в София. В срещата ще вземат участие близо 2000 души, които са народни представители, евродепутати, членове на областните и общинските ръководства на партията, кметове и представители на Общински съвети, както и министрите от квотата на ГЕРБ.

На Националната предизборна среща ще бъде обявена пълната хронограма на всички събития на ПП ГЕРБ до края на 2019 година.

На форума ще бъде представена официално и инициативата за провеждане на серия от граждански диалози в цялата страна под мотото „Европа в нашия дом“.

БГНЕС припомня, че през годината предстоят два избора – за Европарламент през май и за местни органи на властта през есента. ГЕРБ вече определи предизборния си щаб и определи председателя на парламентарната група и зам.-председател на партията Цветан Цветанов за негов председател. /БГНЕС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.