Откриха жив 70-годишен, прекарал нощта при минус 10 градуса над Неделино

Инциденти

 37 Четения

Полицаи откриха обявен за издирване 70-годишен мъж прекарал нощта при температури от порядъка на минус 10 градуса в планински район над Неделино. Сигнал за изчезването на Енчо Беширов е получен около обяд, когато негов близък съобщава, че мъжът е бил забелязан последно до кръстовището в горно Неделино, на изхода на града. Беширов е с леки психични отклонния и вероятно е объркал посоката.

Четирима служители от полицията в Неделино незабавно предприемат издирвателни действия, тъй като възрастният мъж е прекарал нощта на открито и при ниските температури това е опасно за живота му. Освен претърсване полицаите осъществяват връзка с кметовете на всички населени места, намиращи се в посоката в която е забелязан изчезналият, с цел да бъде установено дали е забелязан в някое от тях.

По следите му е намерен в местността „Шадийца“, на километри от домът му легнал на снега, премръзнал и отпаднал от умора. Спасил се е от непрестанното ходене през нощта, коментираха от полицията. Той вече е вън от опасност за живота му.

Днес+

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.