Отново агресия между деца: Ученик е със счупена челюст, след като бил пребит от друго дете

Инциденти Крими

13-годишно дете от Костенец е със счупена челюст, след като е било нападнато с юмруци от по-голямо момче, съобщава Нова телевизия. До спречкването се стига заради бутнато колело. Пострадалото момче е с шина в устата и продължава да се лекува.

Родителите на нападателя са англичани, които живеят от около 6-7 години в Костенец.

„Минаха 2 седмици от лечението. Синът ми не може да говори и да се храни. Има разкъсани нерви, които не е ясно дали ще се възстановят. Наложи се спешно да свалим брекетите му. Нападението се случи на 27 януари. Синът ми си е играел с приятели. Станало е спречкване между него и друго момче. Моят син му бута колелото и другото дете го удря с юмрук в челюстта”, разказа майката на пострадалото дете – Нина Стаматова.

По нейни думи в деня на инцидента по-големият й син е отишъл в дома на семейството на нападателя, за да попита защо се е стигнало до подобна агресия. Майката обаче го е изгонила.

„Бях много разгневена и написах пост в профила ми във Фейсбук, за да обърнем внимание на тази нечовешка постъпка. След серия негативни коментири майката на момчето, което нападна детето ми, ми писа и поиска да се видим, но тогава аз отказах”, каза още Нина Стаматова.

Родителите са подали сигнал в полицията. Образувано е досъдебно производств

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *