Петричев отвърна на Любо Пенев: И през ум не ни е минавало да го каним за треньор

Спорт

 28 Четения

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев реши да отговори чрез личния си профил във Фейсбук на треньора на ЦСКА-София Любослав Пенев, който заяви, че никога не би работил за тима от Разград. 

Ето какво написа Петричев, представяме го без редакторска намеса:

„Чета, че Любослав Пенев е казал, че никога не би работил за „Лудогорец“. По принцип, за да работиш на едно място първо трябва да те поканят. На нас даже и през ум не ни е минавало да каним за треньор Любослав Пенев. Достатъчно грижи си имаме, че да треперим кога няма да го пуснат да мине границата, защото го е подгонила някоя банка, кредитор или НАП. А „Лудогорец“ пътува много, защото играе редовно в Шампионска лига или Лига Европа. Казвам го за сведение на г-н Пенев, защото от изказванията му оставам с впечатление, че пропуска този важен детайл. Когато в един сезон си победил Хофенхайм и Брага изглежда логично да станеш шампион на България. Говоря само за последния шампионски сезон. Статистиката ни иначе е дълга.

Но явно цифрите не са силната страна на г-н Любослав Пенев. Когато опонентът ти за президент на БФС е спечелил 463 гласа на конгреса, а ти само 36, коментарите са излишни. Явно футболната общественост ти е казала: „ Абе не ставаш за тази работа!!!“.

Сега сме в очакване на поредното оплюващо интервю. Явно се гони някаква норма“, написа Ангел Петричев. /bnr.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.