Седмичен хороскоп за 24 – 30 декември

Любопитно

 28 Четения

Изпращаме 2018-а с надеждата следващата година да бъде по-успешна и щастлива за нас. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичната астрологична прогноза на Петя Георгиева. 

Овен

Празничната суета предразполага към разсеяност. Отнасяйте се отговорно към личните си вещи, когато се намирате на оживени места, за да не станете жертва на измамници.

Контактите ще са интензивни, ще се запознаете с нови хора и разговорите с някои от тях ще променят както целите, така и ценностната ви система. Ще обмислите стратегията си за случаите, в които се налага да рискувате повече от обикновено.

Финансовото си положение ще остане стабилно, независимо че ще направите и извънредни разходи. Обстановката у дома ще е спокойна и хармонична, ако активно се стараете да я запазите такава.

Телец

Възможно е да се случат някакви недоразумения между вас и приятелите ви, ако сте се уговаряли да организирате празничните дни заедно. Някой нещо пропуснал, някой нещо забравил и настроението на останалите се развалило… Реагирайте с чувство за хумор и се опитайте да оправите нещата до колкото е възможно. Празникът не бива да се помрачава заради дреболии.

Ще имате прекрасната възможност да подобрите отношенията с родителите си, родителите на партньора или много близки роднини, ако между вас се е случил някакъв конфликт.
Не се противопоставяйте на идеите на любимия човек, колкото и щури да ви изглеждат. Опитайте се да разчупите динамичния стереотип, може пък да ви хареса.

Близнаци

Семейните разправии ще са предимно на тема организация на празничните дни, оформяне на обстановката и подреждане на гостите покрай трапезата. Оставете активните действия в ръцете на близките си, а вие помагайте според способностите и възможностите си. Така ще запазите лъчезарната си усмивка до края на седмицата.

В случай, че сте си организирали пътуване погрижете се за обезпечението. Съберете предварителна информация за климатичната обстановка, пътищата и, ако предвиждате да сте извън страната, за местните традиции и обичаи. Постарайте се да елиминирате всяка възможност за неприятни изненади.

Рак

Първата половина на седмицата ще е празнична и почивна, изпълнена с много емоции, приятни изненади, положителна енергия. Ще успеете да възстановите силите си пълноценно и да се забавлявате според предпочитанията си. Светът не е идеален и със сигурност ще има детайли, които няма да одобрите, опитайте се да не сте прекалено критични.

В края на седмицата е възможно да изникне някакъв необичаен казус от професионален характер, с който ще се наложи да се заемете. Мисълта ви е ясна, логиката силна и ще се справите по-бързо, отколкото очаквате. Резултатите ще получат одобрение, което ще се отрази положително на самочувствието ви.

Лъв

Предстои седмица, изпълнена с разнообразни събития. Въздържайте се от прояви на ревност в празничните дни, ако се намирате в голяма компания с любимия човек и той/тя привлича вниманието на околните. Не е препоръчително да стигате до крайни решения.

Контактите ще са интензивни, някои от тях ще са истински полезни, но други ще се окажат „въздух под налягане“. Търсете начин да се дистанцирате незабавно от хора, които се опитват да ви използват за „изповедалня“.

Дева

Ще реализирате намеренията си в най-общи очертания, а детайлите ще се променят, като в повечето случаи ще сте доволни. Може изведнъж да пламне борба за лидерство в семейството. Трудно ще я избегнете, но с малко повече такт и деликатност ще успеете да „омекотите ударите“.

В празничните дни няма да имате възможност да мислите за собствените си проблеми, защото ще се окажете „в центъра на събитията“. Ще се налага от време на време да променяте предварителната си организация, за да приемете покани на приятели или роднини за участие в техните тържества, което ще е свързано с разнообразни емоции.

Везни
В празничните дни контактите ще са интензивни. Ако не сте планирали да пътувате и в желанието си да организирате всичко „като за изложба“ вероятно до последно ще спринтирате по магазините, за да оформите подаръците, трапезата или обстановката. Бъдете внимателни при контактите с непознати, не е изключено да попаднете на мошеници.

Работните дни в края на седмицата ще са сравнително спокойни. Въздържайте се от обсъждане на лична информация, която след време може да бъде използвана във ваша вреда. Не вярвайте на обещания, ще се окажат подвеждащи.

Скорпион

Не пръскайте прекалено много пари за подаръци, проявете умереност. Желанието ви да зарадвате всички е похвално, но можете да го направите и без да изпразвате до край банковата си сметка. В никакъв случай не взимайте кредити, няма да успеете да ги върнете навреме и ще си създадете огромни неприятности. Празничните дни ще са водопад от емоции, осигурявайте си достатъчно сън, за да се стабилизирате.

В края на седмицата предстоят интересни изненади. Ще ви ги поднесат хора, от които най-малко очаквате, бивши съученици, съседи или колеги. Ще ви подтикнат да промените някои свои навици.

Стрелец

Идеите ви като цяло са прекрасни, но концепцията ви за реализиране на част от тях е твърде мъглява. Проявете последователност и се заемайте само с нещата, които са ви ясни и за които сте си осигурили ресурси. В противен случай точно преди празниците може да избухнат конфликти в семейството и да помрачат настроението ви. Обмисляйте разнопосочно ефекта от постъпките и подхода си.

В случай, че сте намислили да пътувате е желателно да се заредите с търпение. Случките по пътя може да ви поизнервят, но за сметка на тях празничните преживявания ще са истински незабравими.

Козирог

Ще разберете кой пуска неприятни клюки по ваш адрес и ще получите подкрепа от човек, с когото никога не сте били в близки отношения. За да се убедите, че по Коледа наистина стават чудеса ще успеете да отстраните от пътя си конкурент или противник.

Ако имате намерение да спазите традицията и преди празниците да купите нещо ново за дома като битова техника или мебел ще намерите точно това, което ви трябва при това на много изгодна цена.

В дните между двата празника ще осъществите свое заветно желание и ще преживеете радостни мигове с хора, които не сте виждали от доста време.

Водолей

Не прекалявайте с разходите, защото точно преди началото на следващата година ще установите, че сте в положение, в което трудно „ще свържете двата края“. Усещането е неприятно, но тъй като вие сте изключително изобретателни ще ви подейства стимулиращо. Ще ви хрумне, че не е зле да потърсите нова работа с по-високо заплащане.

В празничните дни ще сте с приятели. Споделете им хрумването си, ще ви подскажат как да го осъществите, а може и директно да ви насочат към свободни работни места, където да депозирате документи. Промяната ще се случи, но най-рано в средата на следващия месец.

Риби

Празничното настроение изцяло ще ви погълне. Ще активира въображението и ще покачи напрежението. Ще сте с пъти по-активни от обикновено. Близките ви може леко да се удивят, да не одобрят част от предложенията ви, но съвсем скоро ще се убедят, че сте действали напълно основателно и даже ще ви поощрят.

Контактите ще са разнообразни и със събеседници, които ще ви впечатлят. С някои от тях ще създадете стабилно приятелство и ще окажат положително влияние върху принципите и ценностната ви система. Ще се освободите от условности, които ви пречат. /az-jenata.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.