Славиша Стоянович: Харесва ми мотивацията, която виждам в играчите

Спорт

 32 Четения

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович даде специално интервю за клубната телевизия, в което говори за провеждащата се подготовка в Кипър, селекцията на „сините“ и очакванията му за предстоящия пролетен дял от шампионата.

„Тук сме пети ден. Направихме всичко, което сме планирали. Мотивацията е добра, тренировките са на максимум. Харесва ми мотивацията, която футболистите показват. Нямаме сериозни проблеми. Важното е терените да са добри, за да се придържаме към нашия план. Хубаво е, че нямаме контузени футболисти. Засега съм доволен, но има още много работа, която трябва да свършим. Досега работихме за физика и издържливост. Като започнат мачовете, ще бъде друго. 25 души са достатъчно за лагера ни в Кипър. Искам да проверим двамата нови футболисти“, заяви Стоянович.

„Искам да работя за Левски със сърце и душа и да го направим конкурентен. Концентриран съм изцяло върху Левски. Не съм сам в клуба. Всички трябва да бъдем на един път. Обичам живота в София и обичам Левски. Ще видим какво ще се случи. Юношите и младите футболисти не са тук случайно. Тези играчи, които са тук, са заслужили. Харесва ми, когато виждам самочувствие в тях. Това са футболисти от нашата академия и ми харесва“, допълни наставникът. /БГНЕС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.