Трифонов се разочарова от кампанията: Глупава и без

Политика

 310 Четения

„Идва края на една отвратителна и глупава предизборна кампания, от която избирателите едва ли могат да направят по-сериозни изводи за кого да гласуват на предстоящите избори. Моето мнение е, че нито голямата част от партиите са си направили сериозни изводи за своето поведение, нито медиите, нито социолозите, нито политолозите“. Това написа лидерът на ИТН Слави Трифонов във Фейсбук.

Той разкритикува опонентите си, че за пореден път повечето от „тези важни за изборите участници се вживяха в ролята си на безпогрешни рефери на предизборната ситуация“.

„Затова ние участвахме в тази кампания, неучаствайки активно медийно. Полето за изява за нас са личните контакти и интернет, единственото напълно свободно пространство в сегашната медийна среда. Дали това е било успешен ход? Кой може да ми каже кое е успех в сегашната ситуация? Да си първи и да не можеш да съставиш правителство или да си последен и от теб да зависи съставянето на правителство. Имам предвид резултатите от последните избори, на които ние бяхме първи и не можахме да съставим правителство, а „Изправи се БГ! Ние идваме!“ бяха последни и от тях зависеше дали ще се състави правителство“, казва още Трифонов.

И пита: „Така че – вие ми отговорете кое е успех“.

Изтъква, че за него успех е да си последователен, да се държиш достойно и да поставяш обществените интереси над личните. Накрая напомня, че довечера във Фейсбук ще отговаря на въпроси, заедно с Ива Митева и Любомир Каримански.

2 thoughts on “Трифонов се разочарова от кампанията: Глупава и без

  1. Ха на тези избори да изчегъртате ИБНИвите, а на следващите и вас да ви няма, че предостатъчно щети на икономиката нанесохте всички УЖ протестни партии. Ко прихванахте всички музиканти от СветлЮ Витков и се юрнахте в политиката за пАри?

  2. Няма друга такава идиотска партия която да спечели избори и само след 4 години да изпадне на 5-то място. Проблема не е, че сте изпаднали, а че спечелихте избори изобщо! Ама българина си е такъв чалгар и селяндур и затова гласува тогава за вас, ама видя че нищо не направихте и О, чудо! Взе да проглежда и затова сте на 5-то място, а на следващите избори (ако има такива защото сте тръгнали да затривате народа и да го избиете с тия ваксини), най-вероятно ще последвате формациите на Мая и на оня мях Красимир Каракачанов!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.