Цветанов няма да работи за други, убеден Живко Тодоров

Политика

 39 Четения

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров не мисли, че редовия член Цветан Цветанов ще тръгне да прави нещо срещу партията ГЕРБ. „Тя е в неговата кръв“, заяви Тодоров, който се е чувал по телефона с него след оттеглянето му. Живко Тодоров не мисля, че и Цветанов ще започне работа за други хора, въпреки че самият той обяви в събота, че е получил такова предложение.

Кметът Тодоров и член на ИК на ГЕРБ припомни съдбата на партия „Баста“, която бе създадена от бивши членове на ГЕРБ и която се разпадна скоро след създаването си.

Според Живко Тодоров в политиката няма място за сръдни, а подаването на оставка или оттеглянето на даден политик не трябва да бъде драма. Тепърва предстои изграждането на по-голяма екипност на ниво Изпълнителна комисия, но според кмета на Стара Загора не трябва да има автоматично разпускане на цели организации, каквото очакване създаде Борисов с критиките си към партийните организации в Ямбол, Плевен и Добрич. Тодоров потвърди обаче, че ще има стрес-тестове по места.

Лично за себе си Живко Тодоров заяви, че е работил и с Борисов, и с Цветанов. „Хубаво е, че премиерът иска тази партия да я има и след него, след време, след 20, 30 и 50 години. Пред ГЕРБ има много дълъг път“, убеден е Тодоров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.