Amazon, Echo Auto и рекордният брой поръчки

Любопитно

 23 Четения

През септември Аmazon представи Echo Auto – малка джаджа, която се включва към радиото на колата ни чрез AUX кабел и предлага достъп до виртуалния асистент Alexa.

Само няколко месеца по-късно компанията обяви, че има един милион потвърдени предварителни поръчки за Echo Auto, което е впечатляващо число, предвид факта, че устройството се предлага само на селектирани от Amazon хора.

Джаджата осигурява гласов достъп до всички функции на Alexa, а тя на свой ред отговаря през говорителите на аудио системата на автомобила.

Можем да питаме Alexa за навигационни инструкции, да я караме да пусне определена песен или любим подкаст, да я попитаме за времето или просто да й задаваме глупави въпроси, когато ни е скучно на път.

Echo Auto се свързва с интернет чрез телефона ни и чрез него можем да даваме команди на умни уреди у дома, които също са свързани с Alexa, докато пътуваме.

От TechCrunch дочуваме, че първите доставки на джаджата вече са започнали в САЩ и Amazon може би ще запази промоционалната първоначална цена от 25 долара. /lifestyle.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.